søndag den 10. februar 2019MANDAG:

TIRSDAG:

ONSDAG:
Dansk bondesalat med kartofler, pocheret æg, croutoner og bacon

TORSDAG:
Fisk

FREDAG:

LØRDAG:
Helstegt oksemørbrad med flødekartofler og gemyse

SØNDAG: Vi er godt inde i det nye år, vintermånederne er begyndt med en temperatur på ­minus grader Også en skøn tid med simmer mad i gryderne.  

  Vejret bliver så småt koldere, grillen er pakket sammen, og bliver først taget frem ved særlige lejligheder i løbet af vinteren.

 Vi er rykket indenfor i køkkenet. Vinteren er suppetid, og vi give os i kast med naturens efterårsgaver, såsom kål, æbler, rodfrugter og de skønne farver, der snart breder sig i landskabet.

Indenfor i det trykke varme køkken, tilberedes der over det ganske land, mange skønne måltider til familie og venner. Inspirationen til det kan være mange, hvad enten man kigger på de mange blogs med opskrifter, eller måske skal det være kager i "Nanas Kageri" eller i "Frk. Jensens kogebog", så er det dig, der har fremstillet retten med mulighed for dit personlige præg på retten, og dig der skal høste roserne for måltidet.

 Er der noget skønnere, end at stå i køkkenet og tilberede et lækkert måltid og se, haven forandrer sig nu hvor vinteren sætter ind, og varmen er på retur.

 Nu er der kun at nyde vintermånederne og udbyttet fra træer og jord, lige om lidt, er jorden måske hvid, men derfor kan man jo godt stå og drømme om sol og varm i det thailandske og vietnamesiske køkken. Med velsmagende retter, hurtigt og nemt, til en travl hverdag.

 Vi ses i køkkenet og rigtig god fornøjelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar