søndag den 15. april 2018
MANDAG:


TIRSDAG:

Nakkekoteletter med bouillonkartofler og rødbedesalat

ONSDAG:


TORSDAG:


FREDAG:

Fisk

LØRDAG:


SØNDAG:

Vi er gået ind ugerne, hvor årets bedste tid begynder - Foråret, lyset er tiltagende, mørket skubbes til side, vejret er blevet varmere, og sneen er væk fra haver og marker.

 Grillen er stadig pakket sammen og det varer ikke længe før den bliver taget frem – igen.

Naturen bestemmer, vi er nu stadig indenfor i køkkenet. Tid til at give sig i kast med planlægning af køkkenhavens afgrøder i år, såsom kål, rodfrugter og de mange skønne farver fra blomster, når kulden forlader landskabet.

Indenfor i det trykke varme køkken, tilberedes der over det ganske land, mange skønne måltider til familien. Hvad enten det er sammenkogte gryderetter, simmerretter eller et godt stykke kød, så er der jo ikke noget bedre, end at samle familien om et godt og velsmagende måltid.

Inspirationen før nyt liv, når solen titter frem, og hvad enten man kigger i Mette Blomsterbergs "Søde sager”, eller skal det være kager, i "Nanas Kageri" måske i "Frk. Jensens kogebog", så er det dig der har fremstillet retten med mulighed for dit personlige præg på retten og dig der skal høste roserne for måltidet.

Nu er der kun at nyde foråret og lyset, om kort tid er jorden grøn igen og så vender jeg tilbage, rigtig god fornøjelse.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar