søndag den 11. marts 2018
MANDAG:

Osmansk gryderet med brune ris og coleslaw

TIRSDAG:


ONSDAG:

Broccoli gratiner med skinke med hvidløgsflüte

TORSDAG:


FREDAG:


LØRDAG:


SØNDAG:

Hareragout med kartoffelmos og surt
Vi er gået ind ugerne, hvor årets bedste tid begynder - Foråret, lyset er tiltagende, mørket skubbes til side, vejret er stadig koldt, og sneen har gjort haver og marker ens,- nogle steder

 Grillen er stadig pakket sammen og bliver først taget frem ved særlige lejligheder.

Naturen bestemmer, vi er nu stadig indenfor i køkkenet. Tid til at give sig i kast med planlægning af køkkenhavens afgrøder, såsom kål, æbler, rodfrugter og de mange skønne farver fra blomster, når sneen forlader landskabet.

Indenfor i det trykke varme køkken, tilberedes der over det ganske land, mange skønne måltider til familien. Hvad enten det er sammenkogte gryderetter, simmerretter eller et godt stykke kød, så er der jo ikke noget bedre, end at samle familien om et godt og velsmagende måltid.

Inspirationen til det kan være mange, hvad enten man kigger i Mette Blomsterbergs "Søde sager”, eller skal det være kager, i "Nanas Kageri" måske i "Frk. Jensens kogebog", så er det dig der har fremstillet retten med mulighed for dit personlige præg på retten og dig der skal høste roserne for måltidet.

Nu er der kun at nyde foråret og lyset, om kort tid er jorden grøn igen og så vender jeg tilbage, rigtig god fornøjelse.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar