søndag den 14. januar 2018MANDAG:


TIRSDAG:


ONSDAG:

2.dags Hønsekødsuppe og pandekager

TORSDAG:


FREDAG:


LØRDAG:


SØNDAG:
Vi er gået ind i vinterhalvåret, vi er nu kommet ind i et nyt år, lyset bliver mindre, mørket kommer lidt før, vejret bliver så småt koldere, og sneen venter forude, grillen er pakket 

sammen og bliver først taget frem ved særlige lejligheder, i løbet af vinteren.

Naturen bestemmer, vi er nu rykket indenfor i køkkenet. Tid til at give sig i kast med køkkenhavens efterårsgaver, såsom kål, æbler, rodfrugter og de skønne farver, når sneen breder sig i landskabet.

Indenfor i det trykke varme køkken, tilberedes der over det ganske land, mange skønne måltider til familien. Hvad enten det er sammenkogte gryderetter, simmerretter eller et godt stykke kød, så er der jo ikke noget bedre, end at samle familien om et godt og velsmagende måltid.

Inspirationen til det kan være mange, hvad enten man kigger i Mette Blomsterbergs "Søde sager”, eller skal det være kager, i "Nanas Kageri" måske i "Frk. Jensens kogebog", så er det dig der har fremstillet retten med mulighed for dit personlige præg på retten og dig der skal høste roserne for måltidet.

Nu er der kun at nyde vinteren og lyset, om kort tid, er jorden måske hvid og så vender jeg tilbage, rigtig god fornøjelse, og I ønskes alle et lykkebringende nyt år.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar